Cuma, Haziran 21, 2019

Kimyevi Solvent Depo Konteyneri

 

İlaç Firmalarının ihtiyaçları doğrultusunda istenilen ölçülerde yapılmaktadır.  Sektörde kullanılan Solvent depolama konteynerler ihtiyaçlara yönelik dogrultuda yapılmaktadır. Solvent kavramı, kimya biliminde çözücü olarak geçmektedir. Solventler gaz, sıvı ve katı haldeki maddeleri çözen organik ve inorganik sıvılardır.

Maddeler doğada katı, sıvı ve gaz halde bulunurlar. Solvent çözücü maddesi, çözünebilme özelliğine sahip maddeleri çözelti oluşacak şekilde çözer ve bunun sonucunda çözelti oluşur.
Organik ve inorganik solventler mevcuttur. Amonyak, karbon dioksit, fosfor tribromür ve su inorganik solventlerdir. Karbon içeren solventler ise organik solventler olarak adlandırılmaktadır.

Organik solventlere örnek olarak hidrokarbon solventler, alkoller, eterler, esterler, aminler verilebilir. Doğadaki en bilinen çözücülerden birisi sudur. Su iyi bir çözücü maddedir. Organik çözücülere en iyi örneklerden birisidir.



Sentetik yapıda olan solventlerin günümüzde kullanım alanı oldukça geniştir, modern endüstri alanında oldukça yaygın olarak kullanırlar. Solventler yanma ve patlama riski oluşturan ürünlerdir. Yuvam Konteyner firması olarak yanma ve patlama riski oluşturmayan ex-proof tesisatlı otomatik yangın söndürme ekipmanlı ATEX sertifikalı konteynerler üretmekteyiz.

Detaylı bilgi için Yuvam konteynerin sitesinden ve iletişim numaralarımızdan bizlerle iletişime geçebilirsiniz. Yuvam konteyner firması olarak sürekli teknolojiyi takip eden müşterilerine hızlı ve güvenilir çözümler sunarak sektörün lideri olmuştur. Rakiplerimiz (Almanya, Amerika, Hollanda, Macaristan vs) firmalarıdır.

Fakat firmaların Türkiye ayakları ürünlerini firmamızdan temin etmektedir. Sebebi ise yüksek teknoloji ve kullanmış oldugumuz malzemelerin ATEX standartlarına uygun olması ve fiyat politikamızdır avrupa ülkelerine nazaran fiyatlarımız %60 %70 oralarında uygunluk göstermektedir. Kalitemiz saymış olduğumuz ülkelerin üretim kalitesine sahiptir. Yapmış olduğumuz ürünler yapacak olduğumuz ürünlerin teminatıdır.