Salı, Mayıs 14, 2019

2x3m Çift Kapılı Boya Depolama Konteyneri

 

Fabrika yada firma bünyesinde orta sıklıkta boya tüketen bir kurum iseniz 2x3m çift kapılı boya depolama atık konteyneri sizin tam ihtiyacınıza göredir.


Yanmaz olması amacıyla yalıtımsız olarak üretilmiştirdir. Zemininde sızıntı tavası yer almaktadır, depoladığınız boyaların sızmasına karşın sızıntı tavası ile sizlere çözüm olmaktadır. Tava üzerinde delikli çeta sac yer almaktadır. Böylece hem boyalarınızı istifleyebilirsiniz hem de sızan ve dökülen boyalar delikli yapısı sayesinde alt tavasında toplanmasını sağlar. Tavasında yer alan atık tahliye vanası sayesinde dökülen boyaları atık konteyner içerisinde yer alan tazyikli su vanasından aldığınız suyla atık tahliye vanası aracılığı ile dışarı atılması sağlanır.

Çift kapılı olan boya depolama atık konteyner ürününde geniş kapı açılımı sayesinde ürünlerinizi kolayca yükleyebilir ve indirebilirsiniz. Boyalardan sızan tehlikeli havanın güvenle dışarıya tahliyesi için konteyner 2 tarafında alüminyum menfez havalandırma sistemi yer almaktadır.